De allerbeste mobiele providers van 2014

allerbeste mobiele providers van 2014

De afgelopen maanden is er erg druk onderzoek gedaan naar de beste mobiele provider van 2014. De reactie van Bestemobieleproviders.nl beoordeelde mobiele providers in dit grootschalige onderzoek op de dekking, de klantenservice en natuurlijk de prijs.

Bestemobieleproviders.nl heeft al eerder onderzoek gedaan naar de beste mobiele provider van 2013. In 2013 was Youfone de beste mobiele provider. Om te achterhalen wie de beste mobiele provider is van 2014 is gekeken naar de volgende mobiele netwerken: Vodafone, Ziggo,KPN, Hi, T-mobile, Simyo, Tele2, Telfort, Youfone, Ben, Robin Mobile en Hollandsnieuwe.

Beste Klantenservice mobiele providers 2014

Als je nooit problemen hebt gehad met je mobiele provider is het vast niet belangrijk voor je, maar voor vele is de klantenservice een erg belangrijk aspect van een goede mobiele provider. Dit is getest door de klantenservice van de verschillende mobiele providers meerder malen te bellen. De klantenservice is in deze test benaderd alsof een telefoonabonnement besteld zou worden en werden er enkele lastige vragen gesteld. De klantenservice van de mobiele providers is uiteindelijk beoordeeld op behulpzaamheid, wachttijd, vriendelijkheid en kennis. De klantenservice van KPN werd als allerbeste beoordeeld en de klantenservice van Tele2 als slechtste.

Beste Dekking mobiele providers 2014

Alle mobiele providers maken gebruik van of het netwerk van T-Mobile, die van Vodafone of van KPN. Naast het checken of de dekking ook echt klopt is er ook gekeken naar de hoeveelheid storingen en hoeveel klachten er over de dekking te vinden is op internet. Uit onderzoek bleek dat de dekking van KPN het beste is, met op plek twee Vodafone en op plek drie dus T-Mobile.

Voordeligste/beste prijs mobiele providers 2014

De goedkoopste mobiele providers zijn Simyo, Youfone en T-mobile. Simyo en Youfone verkopen alleen sim only abonnementen. T-mobile verkoopt de goedkoopste telefoonabonnementen inclusief telefoon.


 

Top 12 beste mobiele providers 2014

de allerbeste.nl  De allerbeste mobiele providers van 2014  simyo
Uit het onderzoek naar de beste mobiele provider van 2014 blijkt dat Simyo de allerbeste mobiele provider is van 2014. Simyo biedt een uitstekende dekking, de klantenservice van Simyo behandeld klachten snel en goed en Simyo is de goedkoopste mobiele provider.

2.

Youfone.nl


3.

KPN


4.

Hollands Nieuwe


5.

T-Mobile


6.

Telford


7.

Ben


8.

Hi


9.

Robin Mobile


10.

Vodafone


11.

Ziggo


12.

Tele2

Deel de allerbeste!
de allerbeste.nl  De allerbeste mobiele providers van 2014  facebook0de allerbeste.nl  De allerbeste mobiele providers van 2014  twitter0de allerbeste.nl  De allerbeste mobiele providers van 2014  google0de allerbeste.nl  De allerbeste mobiele providers van 2014  reddit0de allerbeste.nl  De allerbeste mobiele providers van 2014  stumbleupon0de allerbeste.nl  De allerbeste mobiele providers van 2014  linkedin0de allerbeste.nl  De allerbeste mobiele providers van 2014  email

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

x
Like ons voor updates