5 dagattracties met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Ook al worden veel dagattracties als (te) duur ervaren, er zijn een paar dagattracties zoals dierentuinen, openluchtmuseums en pretparken die nog betaalbaar zijn. Hendrik Beerda Brand Consultancy deed onderzoek naar de vele dagattracties van nederland en dit zijn de dagattracties met de allerbeste prijs-kwaliteitsverhouding.

beste prijs-kwaliteitsverhouding

de allerbeste.nl  5 dagattracties met de beste prijs kwaliteitsverhouding  nederlands openluchtmuseum IMG 7208
Het Nederlands Openluchtmuseum is een openluchtmuseum in Arnhem en was tot 1991 een rijksmuseum. De gebouwen en voorwerpen bleven echter in eigendom van het Rijk. Het museum geeft een beeld van het leven in Nederland gedurende de laatste eeuwen. Wonen en werken van de Nederlanders worden aan de hand van veelal verplaatste originele gebouwen zoals diverse soorten boerderijen, een aantal molens, een Zeeuwse kerk en een stoomzuivelfabriek in beeld gebracht, een aantal gebouwen wordt “bewoond” door museummedewerkers die als originele bewoners de bezoekers ontvangen.

Veluwse Papiermolen, Openluchtmuseum Arnhem” door UberprutserEigen werk. Licentie CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons.

de allerbeste.nl  5 dagattracties met de beste prijs kwaliteitsverhouding  1200px NL BurgersZoo 4589
Koninklijke Burgers’ Zoo is de naam van een dierentuin in Arnhem, Gelderland. De dierentuin wordt ook vaak ‘Burgers’, ‘De Bush’ of ‘Burgers’ Bush’ genoemd. Met bijna 1,5 miljoen bezoekers in 2013 is de Arnhemse Zoo de meest bezochte attractie in Gelderland. Landelijk is Burgers’ Zoo de op vier na best bezochte attractie in Nederland.

NL BurgersZoo 4589” door Manfred Morgner (ka-em-zwei-ein) – selbst. Licentie CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons.

de allerbeste.nl  5 dagattracties met de beste prijs kwaliteitsverhouding  Preptpark julianatoren
Julianatoren (eerder Familiepretpark Koningin Juliana Toren, Prinses Juliana Toren en tijdens de Tweede Wereldoorlog Julia Toren) is een klein pretpark, gelegen ten westen van de Nederlandse stad Apeldoorn (provincie Gelderland). Het was vroeger samen met het Prins Bernharddal (ook een pretparkje) dé attractie van de omgeving.

Julianatoren dankt zijn naam aan de uit 1910 stammende toren die bij het pretpark staat, destijds genaamd de Prinses Juliana Toren, genoemd naar de in 1909 geboren prinses Juliana. De toren heeft de status van rijksmonument.

de allerbeste.nl  5 dagattracties met de beste prijs kwaliteitsverhouding  1200px Attractiepark Slagharen 83230
Attractie- & Vakantiepark Slagharen is een Nederlands attractiepark en vakantiepark. Het park bestaat sinds 1963 en ligt in Slagharen, gemeente Hardenberg, Overijssel. De internationale naam is Themepark & Resort Slagharen.

In 2004 trok het park 1,3 miljoen bezoekers. In 2005 t/m 2008 kwamen er 1,4 miljoen bezoekers en in 2011 1,45 miljoen bezoekers. Er werken ongeveer 1000 mensen.

Attractiepark Slagharen 83230“ von Steven Lek – Eigenes Werk. Lizenziert unter Public domain über Wikimedia Commons.

de allerbeste.nl  5 dagattracties met de beste prijs kwaliteitsverhouding  Dierenpark Emmen
Het Dierenpark Emmen, tot 2004 Noorder Dierenpark genoemd, is een dierentuin in de Nederlandse stad Emmen (provincie Drenthe). Het is de enige dierentuin van formaat in het noorden van Nederland. De dierentuin groeide in de loop der jaren uit tot één van de belangrijkste attracties in dit deel van Nederland. Als specialiteit geldt het tentoonstellen van kuddes op relatief grote oppervlakten. In 2016 zal Dierenpark Emmen gaan sluiten, waarna het park op een nieuwe locatie verder zal gaan onder de naam Wildlands.

Deel de allerbeste!
de allerbeste.nl  5 dagattracties met de beste prijs kwaliteitsverhouding  facebook0de allerbeste.nl  5 dagattracties met de beste prijs kwaliteitsverhouding  twitter0de allerbeste.nl  5 dagattracties met de beste prijs kwaliteitsverhouding  google0de allerbeste.nl  5 dagattracties met de beste prijs kwaliteitsverhouding  reddit0de allerbeste.nl  5 dagattracties met de beste prijs kwaliteitsverhouding  stumbleupon0de allerbeste.nl  5 dagattracties met de beste prijs kwaliteitsverhouding  linkedin0de allerbeste.nl  5 dagattracties met de beste prijs kwaliteitsverhouding  email

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

x
Like ons voor updates