12 beste gratis programma’s van september

12 beste gratis programma's van september

Een beetje computerprogramma kost zo een paar honderd euro, toch zijn er ook vaak prima, of zelfs betere, gratis alternatieve. Het probleem alleen is deze zien te vinden. Gelukkig helpt Computer Totaal ons hier mee en toont ons de 12 beste gratis programma’s van september.

Persoonlijk vonden wij nummer 11 van de lijst het allerbeste programma, uber simpel maar zo extreem handig! Meer informatie over de programma’s, lees dan het uitgebreide artikel op Computer Totaal.

12.

SteadyCrypt - bestanden versleutelen


SteadyCrypt biedt een eenvoudige oplossing om bestanden te versleutelen en te voorzien van een wachtwoord. Het principe is eenvoudig.

11.

Clover, een slimme verkenner


Persoonlijk onze nummer 1 uit deze lijst. Met het gratis Clover lijkt Windows Verkenner voortaan als twee druppels water op Google Chrome. Je hebt niet langer alle mappen naast elkaar open, maar netjes gerangschikt in tabbladen.

10.

Wireover, P2P voor bestanden


De meeste diensten waarmee je grote bestanden kunt versturen werken met een tijdelijke server. WireOver werkt volgens het P2P-principe.

9.

Winpatrol, controle over je opstartproces


WinPatrol geeft je volledige controle over je opstartproces en onderdelen die in Internet Explorer integreren. De voornaamste kracht van WinPatrol is de waakhond die het gedrag van programma’s in de gaten houdt.

8.

TeraCopy, kopieerhulp


TeraCopy is bijna noodzakelijk te noemen voor iedereen die met Windows 7 werkt en regelmatig veel of grote bestanden kopieert en verplaatst.

7.

PCmover Express


Om de overgang van Windows XP naar Windows 7 of 8 zo soepel mogelijk te laten verlopen, heeft Microsoft een gratis versie van PCmover Express beschikbaar gesteld.

6.

Floola Ipod beheer


Floola is een gratis applicatie om je iPod te beheren. Daarnaast werkt het ook met Motorola telefoons, althans de types die iTunes ondersteunen. Voortaan staat al je muziek dus overzichtelijk op je mobiele multimediagadget.

5.

Cyber-D's Autodelete


Cyber-D’s Autodelete is van het type freeware dat je voorzichtig moet gebruiken. Het programma biedt een automatische prullenbak-functie en dat is niet zonder risico. Cyber-D’s Autodelete is bedoeld om oude bestanden automatisch te wissen.

4.

Photos2Folders, foto's structureren


Photos2Folders is een handig hulpprogramma om in een grote hoeveelheid foto’s structuur aan te brengen. Dit maakt Photos2Folders zeer geschikt om bijvoorbeeld de foto’s van smartphones en digitale camera in één keer te ordenen.

3.

Bandizip, in- en uitpakken


WinZip en WinRAR zijn de bekendste commerciële spelers op dit gebied, maar het kan ook gratis! Bekend is 7-Zip, maar Bandizip kan voor dagelijks gebruik net iets meer.

2.

YouTube to MP3 Converter


YouTube to MP3 Converter richt zich vooral op muziekvideo’s en bewaart deze als mp3-bestand op je computer.
1.

Bootracer


Met de gratis applicatie BootRacer meet je de opstarttijd van je pc. Zo weet je precies hoe lang Windows nodig heeft om ‘op te warmen’.

Deel de allerbeste!
de allerbeste.nl  12 beste gratis programmas van september  facebook0de allerbeste.nl  12 beste gratis programmas van september  twitter0de allerbeste.nl  12 beste gratis programmas van september  google0de allerbeste.nl  12 beste gratis programmas van september  reddit0de allerbeste.nl  12 beste gratis programmas van september  stumbleupon0de allerbeste.nl  12 beste gratis programmas van september  linkedin0de allerbeste.nl  12 beste gratis programmas van september  email

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

x
Like ons voor updates